GroeneBoeken.nl

 

GroeneBoeken.nl is onderdeel van StudieMedia, de internet- / verzendboekhandel van OTS InterStudie. De boekhandel is o.a. aangesloten bij CB.

Een groot deel van het aanbod is te vinden in de webwinkel. In deze webwinkel is het aanbod gerangschikt te bekijken of er kan een zoekopdracht worden gegeven. Zit het gewenste boek er niet tussen, maak dan gebruik van het reactieformulier om het betreffende boek te bestellen. Vermeld bij opmerkingen duidelijk om welk(e) boek(en) het gaat. Bij voorkeur titel, auteur en ISBN-nummer.

Bij bestelling van studieboeken geldt:

  • 5% korting bij bestelling van minimaal 2 studieboeken.(*1)
  • Geen verzendkosten.
  • Snelle levering. In de meeste gevallen geldt: vandaag voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.(*2)

 
*1: Volgens de Wet op de Vaste Boekenprijs kunnen studenten maximaal 5% korting ontvangen op studieboeken. Om in aanmerking te komen voor de 5% korting op Nederlandstalige studieboeken, moet je ingeschreven staan bij een hbo- of wo-opleiding en moet je minimaal twee verschillende Nederlandstalige studieboeken afnemen die voorgeschreven of aanbevolen zijn door jouw hbo- of wo-opleiding.*
*2: Mits de uitgever voldoende voorraad heeft.

 
Mail de complete boekenlijst naar info@studiemedia.nl en de bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden. Een factuur wordt bijgevoegd.