HeidaZathe.nl

  

Welkom in Heida Zathe - conferentieboerderij / zaalverhuur Heerenveen


Heida Zathe is de opleidings- en trainingsaccommodatie van OTS InterStudie

De Friese stelpboerderij Heida Zathe bevat drie zalen - waarvan twee schakelbaar - en een schuurgedeelte. Ruimtes die wellicht ook geschikt zijn voor úw training, cursus, vergadering of (studie)bijeenkomst.  

De ruimtes zijn sfeervol, doch zakelijk ingericht. De accommodatie is gelegen in een landelijke omgeving nabij ijsstadion Thialf (ca 500 meter) en bevindt zich dichtbij rijksweg A-32 en slechts enkele minuten fietsen van het centrum en centraal station van Heerenveen. Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig!
Voor wie met het openbaar vervoer komt; op slechts 150 meter afstand bevindt zich een bushalte.

Het gebouw heeft een rijke historie. De eerste steen is in 1933 gelegd door E.J. Heida en A. Heida-Faber die er jaren een - voor die tijd uiterst modern - melkveehouderijbedrijf hebben bedreven. Later is het bezit ondergebracht in een stichting en werd de boerderij verhuurd aan de familie Kramer. Hindrik Kramer, de grootvader van Sven Kramer (de wereldkampioen schaatsen) was hier veehouder. Hier is o.a. zoon Yep opgegroeid.

 

 

In 1992 heeft de boerderij haar agrarische bestemming verloren door de uitbreiding van het achterliggende industriegebied en is het pand verkocht aan bouwbedrijf Siebenga. Dit bouwbedrijf heeft het pand grondig gerenoveerd en jaren in gebruik gehad als opslagruimte. In 2006 is het gebouw verkocht aan OTS InterStudie.

Download de brochure met meer info en prijzen


Download de brochure voor prijzen en mogelijkheden. Heeft u wensen
of vragen, neem dan contact met ons op via heidazathe@ots.nl,
het contactformulier of bel met Jan Ots, beheerder Heida Zathe van
OTS InterStudie, telefoon (0513) 636 090.