Cursusdagen Hercertificering & PE Wonen 2019

 
 
Doelgroep
De cursusdagen zijn bestemd voor makelaars, taxateurs, rentmeesters en overige vastgoeddeskundigen die zich bezig houden met het vakgebied wonen. 


Structuur en inhoud
De cursussen zijn praktijkgericht, waarbij voldoende ruimte is voor de deelnemers om zaken aan de orde te stellen. Van de deelnemers wordt een enthousiaste en gemotiveerde bijdrage verwacht. Leest u voor alle duidelijkheid eerst de puntenverdeling en -toekenning op de algemene pagina Hercertificering & PE en kies daarna uw cursusdag(en).

 

Kies uit onderstaand cursusaanbod Wonen 2019:Toelatingseisen
Om de cursussen met succes te kunnen volgen, wordt HBO werk- en denkniveau aanbevolen. Er gelden geen formele toelatingseisen. Iedereen mag deelnemen aan deze cursussen.

 

Lestijden, -dagen en locatie
Een cursusdag duurt meestal van 9.30 - 16.00 uur en een aantal wordt verzorgd in onze eigen cursusaccommodatie in Heerenveen. U kunt ook terecht in een groot aantal andere plaatsen verspreid door heel Nederland, waar wij samenwerken met KPE-Morel. Bekijk hiervoor het inschrijfformulier.
Let op: er zijn ook cursussen van 1 dagdeel en cursussen met afwijkende tijdstippen. In de productomschrijvingen worden de exacte tijdstippen vermeld.


Begeleiding
Met vragen, voor adviezen, hulp e.d. kunt u gedurende de cursus te allen tijde terecht bij de studiecoördinator. Hij is het eerste aanspreekpunt binnen de cursus. Ook is het mogelijk de docenten die verbonden zijn aan de cursus te raadplegen voor specifieke vragen over een bepaald onderwerp.


Investering
De deelnamekosten voor de meeste dagen bedragen € 299,- per persoon (excl. BTW) per dag. Bestaande relaties ontvangen 10% korting (ongeacht locatie). De exacte prijzen staan in de productomschrijvingen vermeld.

Alle genoemde kosten zijn inclusief:
  • studiemateriaal
  • koffie/thee en lunch
  • mogelijkheid om tussentijds docenten te raadplegen (‘helpdesk’ functie)

 

Klik op de button om in te schrijven
 
 
 
 
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de cursussen kunt u contact opnemen met de heer J.W. Ots, studiecoördinator VastgoedTrain van OTS InterStudie, telefoon (0513) 63 60 90, of via e-mail: info@ots.nl