Cursusdagen Permanente Educatie WOZ 2020
 

 

Doelgroep

De cursusdagen zijn bestemd voor makelaars, taxateurs, rentmeesters en overige vastgoeddeskundigen die zich bezig houden met het vakgebied WOZ. 
 

 

Structuur en inhoud

De cursussen zijn praktijkgericht, waarbij voldoende ruimte is voor de deelnemers om zaken aan de orde te stellen. Van de deelnemers wordt een enthousiaste en gemotiveerde bijdrage verwacht. Leest u voor alle duidelijkheid eerst de puntenverdeling en -toekenning op de algemene pagina Hercertificering & PE en kies daarna uw cursusdag(en).


 
Kies uit onderstaand cursusaanbod WOZ 2020:

NRVT verplicht:

NRVT facultatief:

NRVT vrije ruimte:

 

Toelatingseisen

Om de cursussen met succes te kunnen volgen, wordt HBO werk- en denkniveau aanbevolen. Er gelden geen formele toelatingseisen. Iedereen mag deelnemen aan deze cursussen.
 

 
Lestijden, -dagen en locatie

Een cursusdag duurt meestal van 9.30 - 16.00 uur en een aantal wordt verzorgd in onze eigen cursusaccommodatie in Heerenveen. U kunt ook terecht in een groot aantal andere plaatsen verspreid door heel Nederland, waar wij samenwerken met KPE. Bekijk hiervoor het inschrijfformulier.

Let op: er zijn ook cursussen van 1 dagdeel en cursussen met afwijkende tijdstippen. In de productomschrijvingen worden de exacte tijdstippen vermeld.

 


Begeleiding

Met vragen, voor adviezen, hulp e.d. kunt u gedurende de cursus altijd terecht bij de studiecoördinator. Hij is het eerste aanspreekpunt binnen de cursus. Ook is het mogelijk de docenten die verbonden zijn aan de cursus te raadplegen voor specifieke vragen over een bepaald onderwerp.
 

 

Investering

De deelnamekosten voor de meeste dagen bedragen € 299,- per persoon (excl. BTW) per dag). Bestaande relaties ontvangen 10% korting (ongeacht locatie). De exacte prijzen staan in de productomschrijvingen vermeld.


Alle genoemde kosten zijn inclusief:

  • studiemateriaal
  • koffie/thee en lunch
  • mogelijkheid om tussentijds docenten te raadplegen (‘helpdesk’ functie)

 

Klik op de button om in te schrijven

 

 

 Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met de heer J.W. Ots, studiecoördinator VastgoedTrain van OTS InterStudie, telefoon (0513) 63 60 90, of via e-mail: info@ots.nl