Cursusdagen Permanente Educatie WOZ 2023
 

 

Doelgroep

De cursusdagen zijn bestemd voor makelaars, taxateurs, rentmeesters en overige vastgoeddeskundigen die zich bezig houden met het vakgebied WOZ. 
 

 

Structuur en inhoud

De cursussen zijn praktijkgericht, waarbij voldoende ruimte is voor de deelnemers om zaken aan de orde te stellen. Van de deelnemers wordt een enthousiaste en gemotiveerde bijdrage verwacht. Leest u voor alle duidelijkheid eerst de puntenverdeling en -toekenning op de algemene pagina Hercertificering & PE en kies daarna uw cursusdag(en).


 
Kies uit onderstaand cursusaanbod WOZ 2023:


NRVT verplicht:

of

NRVT facultatief:


NRVT vrije ruimte:

 

Toelatingseisen

Om de cursussen met succes te kunnen volgen, wordt HBO werk- en denkniveau aanbevolen. Er gelden geen formele toelatingseisen. Iedereen mag deelnemen aan deze cursussen.
 

 
Lestijden, -dagen en locatie

Er worden enkele fysieke cursusdagen (een hele dag) en een aantal virtuele cursusmomenten in blokken van 3 uur aangeboden, zowel ‘s ochtends als ‘s middags. Het maakt niet uit hoeveel tijd er tussen de cursusmomenten zit en in welke volgorde u deze volgt. De cursusmomenten staan los van elkaar en gaan elk in op een specifiek onderwerp.
U heeft een computer of laptop met een goed werkende microfoon en een ingebouwde camera of webcam nodig. Er wordt geadviseerd daarnaast een extra (computer)scherm of tablet te gebruiken zodat u daar de opdrachten op kunt openen.

Uw aanwezigheid wordt op de cursusdag zelf geregistreerd door de docent en uw actieve deelname wordt geregistreerd op basis van de door u gemaakte en geüploade opdrachten tijdens de virtuele cursus. De werkwijze wordt aan het begin van een cursusdag verder toegelicht.

Voor aanvang van de virtuele cursusdag kunt u telefonisch contact opnemen voor eventuele technische ondersteuning bij het inloggen.

Een fysieke cursusdag duurt meestal van 9.30 - 16.00 uur en een aantal wordt verzorgd in onze eigen cursusaccommodatie in Heerenveen. U kunt ook terecht in een groot aantal andere plaatsen verspreid door heel Nederland, waar wij samenwerken met KPE Vastgoed. Bekijk hiervoor het inschrijfformulier.

 


Begeleiding

Met vragen, voor adviezen, hulp e.d. kunt u gedurende de cursus altijd terecht bij de studiecoördinator. Hij is het eerste aanspreekpunt binnen de cursus. Ook is het mogelijk de docenten die verbonden zijn aan de cursus te raadplegen voor specifieke vragen over een bepaald onderwerp.
 

 

Investering

De deelnamekosten voor de meeste dagen en dagdelen bedragen resp. € 359,- per dag en € 179,50 per dagdeel (excl. BTW). Bestaande relaties ontvangen 10% korting (ongeacht locatie). De exacte prijzen staan in de productomschrijvingen vermeld.


Alle genoemde kosten zijn inclusief:

  • studiemateriaal
  • koffie/thee en lunch (bij fysiek les)
  • mogelijkheid om tussentijds docenten te raadplegen (‘helpdesk’ functie)

 

Klik op de button om in te schrijven

 

 

 Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met de heer J.W. Ots, studiecoördinator VastgoedTrain van OTS InterStudie, telefoon (0513) 63 60 90, of via e-mail: info@ots.nl