CursusBus: mobiele cursus- en trainingslocatie

 

 

De touringcar kan dienen als mobiele cursus- en trainingslocatie of vergaderplek op een door u gekozen locatie. Trainingen op locatie zijn in trek. Met een mobiele locatie kiest u de plek en wij verzorgen alle voorzieningen. Een computer, projectiemogelijkheden en een flip-over behoren tot de uitrusting. De koffie en verdere catering wordt voor u geregeld om in alle rust een inspirerende training of cursus te verzorgen of vergadering te houden. Bij uw klant voor de deur, in de bossen of aan het water; u bepaalt en wij maken het mogelijk. Terrasmeubilair is in dit geval aanwezig in de bus.

In februari en maart 2015 werd de CursusBus ingezet voor Tolsma Storage Technology. Een uniek samenwerkingsproject onder de naam 'Tolsma on Tour', waarbij Tolsma in bijna 4 weken tijd ca 400 Duitse, Oostenrijkse, Belgische en Nederlandse klanten bijschoolde op het gebied van uien- en aardappelbewaring.
 

Meer informatie
Voor meer informatie over verhuur- en toepassingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Jan Ots, coördinator StudieTours van OTS InterStudie, telefoon (0513) 636 090, of via e-mail: studietours@ots.nl.