StudieMedia.nl

 

Internetboekhandel


StudieMedia is de internetboekhandel van OTS InterStudie.

StudieMedia biedt een breed assortiment (studie)boeken en andere educatieve media op het gebied van wonen, werken en studeren in de ruimste zin van het woord. 
De boekhandel is o.a. aangesloten bij CB (voorheen Centraal Boekhuis).
 

Een groot deel van het aanbod is te vinden in de webwinkel. In deze webwinkel is het aanbod gerangschikt te bekijken of er kan een zoekopdracht worden gegeven. Zit het gewenste boek er niet tussen, maak dan gebruik van het reactieformulier om het betreffende boek te bestellen. Vermeld bij opmerkingen duidelijk om welk(e) boek(en) het gaat. Bij voorkeur titel, auteur en ISBN-nummer.

Bekijk hieronder de video hoe de bestelling van Sol Wortelboer in zijn werk gaat.Bij bestelling van studieboeken geldt:

  • 5% korting bij bestelling van minimaal 2 studieboeken.(*1)
  • Geen verzendkosten.
  • Snelle levering. In de meeste gevallen geldt: vandaag voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.(*2)

 
*1: Volgens de Wet op de Vaste Boekenprijs kunnen studenten maximaal 5% korting ontvangen op studieboeken. Om in aanmerking te komen voor de 5% korting op Nederlandstalige studieboeken, moet je ingeschreven staan bij een hbo- of wo-opleiding en moet je minimaal twee verschillende Nederlandstalige studieboeken afnemen die voorgeschreven of aanbevolen zijn door jouw hbo- of wo-opleiding.*

*2: Mits de uitgever voldoende voorraad heeft.

Mail de complete boekenlijst naar info@studiemedia.nl en de bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden. Een factuur wordt bijgevoegd.


StudieMedia is uitermate geschikt voor:

  • Mensen die hun kennis willen verbreden, vanwege nieuwe baan, promotie of anderszins;
  • Iedereen die actueel op de hoogte wil blijven van zijn of haar vakgebied;
  • Studenten;
  • Hobbyisten. 

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@studiemedia.nl, het contactformulier of bel met Jan Ots van OTS InterStudie, telefoon (0513) 636 090.

 

Naar webwinkel
 » meer...